Contracuixes de pollastre amb prunes, orellanes, dàtils i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salpebrem les contracuixes de pollastre i les empolvorem amb ras el hanout.
En una cassola amb una mica d'oli enrossim el pollastre.
Mentre, es daura el pollastre, anirem tallant la ceba a trossos grans i els alls sencers, amb pell i tallats per la meitat.
Un cop daurat el pollastre el reservem.
Sofregim la ceba amb l'all i una branca de canyella i el llorer.
Ho sofregim fins que la ceba agafi color.
A continuació, hi afegim el pollastre i ho barregem bé.
Tapem la cassola i deixem que s'evapori l'alcohol durant uns 10 minuts a foc mitjà.
Ho deixem coure a foc baix uns 60 minuts. Vigilem sovint, que no hi falti aigua. Afegim-ne si cal.
Mentrestant, anem preparant les prunes, dàtils, orellanes i panses.
Quan faltin uns 20 minuts per acabar la cocció del pollastre, hi tirem les fruites.
Ho remenem una mica i ho rectifiquem de sal.
Un cop cuit, ho deixem reposar dins la mateixa cassola durant almenys una nit.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se