Bacallà a la planxa amb patates i carbassó

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem les patates a rodanxes molt fines.
Les coem en una paella amb oli d'oliva i sal uns 15 minuts.
Hi afegim el carbassó tallat a rodanxes i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts més. Ho retirem i posem sobre paper absorbent.
Ho salem una mica.
Mentre es couen les patates, col·loquem els lloms de bacallà ja dessalats sobre la planxa ben calenta, sempre amb la pell cap amunt, deixant que es cogui bastant (uns 8 - 10 minuts), perquè quan li donem la volta no se'ns trenqui. Un cop donada la volta, deixarem coure el bacallà la meitat de temps que abans. El temps de cocció depen del gruix i punt de cocció que ens agradi.
Servim el bacallà amb les patates i carbassó.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se