Calamars a l'andalusa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Passem per aigua els calamars que ens han preparat a la peixateria. Els assequem amb paper absorbent.
Salem els talls de calamar, els enfarinem lleugerement. Els sacsegem per evitar l'excés de farina.
Posem abundant oli en una paella i fregim els calamars un minut o menys en diferents tandes. És important no fregir-los tots de cop, la fritura ha de ser molt ràpida i amb l’oli ben calent d’aquesta manera els calamars absorbiran molt poc oli i quedaran ben cruixents per fora i tendres per dins.
Reservem els calamars a l’andalusa a sobre de paper absorbent i els servim acompanyats, si es vol, de llimona.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se