Bledes amb carbassó i ou dur
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 manat de bledes
- 2 carbassons petits
- 4 ous ecològics
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
Elaboració
En un cassó amb una mica de sal, hi posem els ous coberts d'aigua.
Ho portem a ebullició i ho mantenim bullint uns 10 minuts.
Posem els ous a refredar per poder pelar-los millor.
Els pelem i reservem.
Mentre fem els ous durs, en una olla amb una mica de sal, hi posem les bledes netes i tallades
al gust amb els carbassons nets i tallats a rodanxes. Ho cobrim d'aigua.
Deixem que bulli un 10 minuts. Ho escorrem bé.
Emplatem les bledes i el carbassó amb dos ous durs, per persona, partits per la meitat.
Ho amanim amb un raig d'oli d'oliva verge extra amb un polsim de sal.
Comparteix aquesta recepta: