Cuixes de pollastre a la cervesa amb patates al vapor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Salpebrem les cuixes i les enrossim en una cassola amb oli calent i els alls pelats. Ho reservem.
A la mateixa cassola, fem el sofregit amb la ceba picada, la pastanaga tallada a daus i el tomàquet triturat.
Un cop fet el sofregit, el triturem a la batedora.
Tornem a posar les cuixes de pollstre i el sofregit triturat a la cassola. Hi afegim la cervesa i ho deixem una estona fins que s’evapori l'alcohol.
Ja es pot servir.
Podem acompanyar el plat amb patates al vapor (opcional)

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se