Cassoleta de peus de porc amb múrgoles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

En una cassoleta fem un sofregit amb la ceba, i quan sigui transparent, hi afegim el cava de mica en mica de manera que la ceba es vagi confitant.
Quan l'alcohol es'hagi evaporat i la ceba sigui ben tova, hi posem el tomàquet ben trinxat i ho deixem coure fins que el sofregit sigui acabat.
Mentre, netegem i fregim els bolets en una paella i els deixem coure fins que siguin rossos.
Posem a la cassoleta del sofregit, els peus i els bolets. Hi afegim el brou.
Ho salpebrem i deixem coure uns 10 minuts de manera que es vagin barrejant els sabors.
Hi posem la picada, feta amb els alls, ametlles, avellanes i julivert.
Deixem que faci xup-xup a foc lent, uns 10 minuts més, vigilant que no s'enganxi i llestos.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se