Cassoleta de peus de porc amb múrgoles
Ingredients
- 2 mitjos peus de porc comprats bullits
- 150 g de múrgoles de temporada (o altres bolets)
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- 1 gotet de cava brut nature
- 1 got de brou de carn
- Alls
- Julivert
- Ametlles
- Avellanes
- Pebre
- Sal
- Oli d'oliva
Elaboració
En una cassoleta fem un sofregit amb la ceba, i quan sigui transparent, hi afegim el cava de mica en mica de manera que la ceba es vagi confitant.
Quan l'alcohol es'hagi evaporat i la ceba sigui ben tova, hi posem el tomàquet ben trinxat i ho deixem coure fins que el sofregit sigui acabat.
Mentre, netegem i fregim els bolets en una paella i els deixem coure fins que siguin rossos.
Posem a la cassoleta del sofregit, els peus i els bolets. Hi afegim el brou.
Ho salpebrem i deixem coure uns 10 minuts de manera que es vagin barrejant els sabors.
Hi posem la picada, feta amb els alls, ametlles, avellanes i julivert.
Deixem que faci xup-xup a foc lent, uns 10 minuts més, vigilant que no s'enganxi i llestos.
Comparteix aquesta recepta: