Mongetes vermelles amb bacallà a l'estil pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Opcionalment:

4 racions

Elaboració

El primer que farem serà preparar un sofregit de tomàquet. Per tant, en una cassola hi afegim un raig d'oli, hi afegim l'all picat ben finet i quan agafi coloret, hi afegim la ceba també ben picada. Quan sigui rossa, hi afegim els tomàquets que haurem escaldat, pelat i triturat prèviament. Quan s'hagi reduït una mica l'aigua del tomàquet, hi afegim el bacallà. Ho deixem un parell o tres de minuts que es faci una mica, i hi afegim les mongetes. Ho deixem 5 minuts més, que tots els sabors es fusionin.
Per acabar, hi afegim el julivert picat, i ja ho tenim.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se