Mongetes vermelles amb bacallà a l'estil pobre
Categoria:
Tipus de plat: Estofat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de Mongeta Vermella (o la que més us agradi) cuita.
- 250 grams de bacallà esqueixat
- 4/5 tomàquets madurs (o 1 pot de tomàquet triturat petit)
- 1 ceba
- 1 all
- julivert
- oli
Opcionalment:
- Qualsevol cosa que feu servir per fer un sofregit (vi blanc, porro, pa torrat, picada, etc.) en funció dels gustos, costums, o de la pressa que tingueu. Aquí us deixo un parell de propostes de sofregit molt interessants
i
Elaboració
El primer que farem serà preparar un sofregit de tomàquet. Per tant, en una cassola hi afegim un raig d'oli, hi afegim l'all picat ben finet i quan agafi coloret, hi afegim la ceba també ben picada. Quan sigui rossa, hi afegim els tomàquets que haurem escaldat, pelat i triturat prèviament. Quan s'hagi reduït una mica l'aigua del tomàquet, hi afegim el bacallà. Ho deixem un parell o tres de minuts que es faci una mica, i hi afegim les mongetes. Ho deixem 5 minuts més, que tots els sabors es fusionin.
Per acabar, hi afegim el julivert picat, i ja ho tenim.
Comparteix aquesta recepta: