Teules de Parmesà
Categoria:
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de formatge Parmesà
- 25 grams de farina
- Pebre blanc molt
Utensilis
Una placa de forn
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Una espàtula plana
Un bol de vidre mitjà
Un corró per estirar pasta
Dos fulls de paper sulfurat
Elaboració
Primerament, posem el formatge ratllat, la farina i un pessic de pebre blanc en el bol de vidre, i ho barregem tot ben barrejat.
Seguidament, fem pilonets damunt un paper de forn, ho tapem amb un altre full de paper de forn, i amb molta cura ho aixafem una mica amb el corró d'estirar pasta, i retirem el paper.
A continuació, ho enfornem a 180º en posició per "gratinar" uns dos minuts, i quan encara són calentes, amb l'ajuda d'una espàtula plana, les anem posant damunt la safata de cartró, i ja les tenim llestes per servir-les a taula.
Notes
Aquestes teules, tant ens poden servir per fer un aperitiu, o com per a guarnició per acompanyar els plats que vulguem.
Comparteix aquesta recepta: