Púding de llet condensada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Brasil → Tot el país
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Elaboració

Posem el forn a escalfar a 190/200º.
En un motllo per a fer púdings hi posem el sucre i al foc per a cremar-la. Un cop cremada hi afegim l'aigua perquè es desfaci el sucre. Ho deixem refredar.
Barregem la llet, la llet condensada i els ous a la batedora. I ho aboquem al motllo.
El cobrim amb paper d'alumini i ho deixem al forn uns 45 minuts.
Quan estigui fred l'emplatem.

1h

Notes

Aquest és un postre que no falta mai a les cases del Brasil. Són molt llaminers, però aquesta recepta encara que sigui amb llet condensada no embafa. Us diré un secret: la meva mare sempre feia el sucre cremat ella. Jo des de que un cop em vaig cremar el compro fet de la casa Royal que ja ve preparat i es "quasi" igual que el de la meva mare.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se