Púding de llet condensada
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pot petit de llet condensada
- 3 ous
- 2 mides del pot de llet condensada de llet
- 2 tasses de cafè de sucre
- 1 tassa d'aigua
Elaboració
Posem el forn a escalfar a 190/200º.
En un motllo per a fer púdings hi posem el sucre i al foc per a cremar-la. Un cop cremada hi afegim l'aigua perquè es desfaci el sucre. Ho deixem refredar.
Barregem la llet, la llet condensada i els ous a la batedora. I ho aboquem al motllo.
El cobrim amb paper d'alumini i ho deixem al forn uns 45 minuts.
Quan estigui fred l'emplatem.
Notes
Aquest és un postre que no falta mai a les cases del Brasil. Són molt llaminers, però aquesta recepta encara que sigui amb llet condensada no embafa. Us diré un secret: la meva mare sempre feia el sucre cremat ella. Jo des de que un cop em vaig cremar el compro fet de la casa Royal que ja ve preparat i es "quasi" igual que el de la meva mare.
Comparteix aquesta recepta: