Peix a la planxa amb verdures al wok

Un plat molt  senzill,  complert i saborós

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Les verdures: de fet podem preparar  la guarnició  del plat amb la combinació de verdures que volguem, però perquè tinguin un bon aspecte i millor gust les farem sempre per separat en dos o tres wocks o paelles antiadherents a l'hora perquè ens quedi una cocció perfecta de cada una de les verdures. Les verdures amb molt contingut d'aigua les courem inicialment sense tocar-les gaire fins que agafin una capa dorada. El que farem és crear una capa superficial que eviti la deshidratació. Finalment les haurem de saltajar més sovint perquè també la cocció ens quedi homogènia.
Les verdures més absorbents com l'esbergínia o el carbassó les saltejarem amb oli de girasol per evitar l'excés se greix. L'oli en general ha de ser escàs tan sols per poder dorar les verdures.
La sal i el pebre el poserem al final també per evitar la deshidratació.
El peix: el farem també a la planxa amb una paella antiadherent, perquè l'objectiu és obtenir un plat que sigui dietèticament equilibrat i sa.
El peix com sempre no s'ha de coure
gaire,  aconsello de treure'l de la planxa immediatament un cop deixi de ser cru.

30min

Notes

Servir acompanyat d'un vi blanc de denominació d'origen Empordà, o pels amants del vi negre un Martí Fabra, selecció vinyes velles de 2016, per exemple.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se