Amanida nadalenca

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana rodona de mida gran
Un bol de vidre de mida mitjana

Elaboració

En un bol de vidre amb aigua, posem a dessalar el bacallà d'un dia per l'altre a la nevera.
A part, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem en un biberó de plàstic a la nevera.
Netegem les endívies, les tallem en rodelles i les posem en el bol de vidre, i tot seguit escorrem el bacallà i l'esqueixem ben menut i l'afegim en el bol juntament amb les endívies i seguidament, hi afegim els tomàquets xerris tallats en dues meitats i els raves tallats en rodelles ben fines, i els cogombrets tallats a la brunesa.
A continuació, hi afegim les olives farcides i el blat de moro ben escorregut, ho reguem amb força vinagreta d'anxoves, ho remenem amb dues culleres soperes, ho posem en el centre de la safata rodona, i seguidament repartim els talls de pernil d'ànec tot rodejant l'amanida, i ja la tindrem a punt per servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se