Musclos escabetxats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Una cassola de terrissa de mida gran

Elaboració

Primerament, netegem els musclos, els posem en una cassola amb un got de vi blanc, i a foc mitjà deixem que s'obrin, els retirem i deixem que refredin. Tot seguit, els hi traiem mitja clova i els reservem, tot colant el suc en que s'han obert.
A continuació, en una cassola de terrissa de mida gran, amb un bon raig d'oli d'oliva, fregim: una fulla de llorer, quatre alls amb pell aixafats, una branca de romaní, una branca de farigola, i quan tot plegat ja és ben fregit, hi afegim mig got de vinagre de poma, el suc dels musclos, una cullera sopera de pebre vermell, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts a foc mitjà.
Seguidament, afegim els musclos i deixem que coguin durant uns deu minuts a foc baix, i ja tindrem els musclos a punt per menjar.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se