Mortadel·la Bolonya amb guarnició d'amanida

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Tallem unes llonzes de mortadel·la Bolonya i guarnim amb uns bons tomàquets d'amanida amb un xic d'oli i sal o amanida al nostre gust. Opcionalment podem acompanyar amb un bon vi negre.

Notes

M'he inspirat per a aquesta senzilla recepta en la pel·lícula Robo a la mafia on l'actor Andy García en el seu paper diu que la mortadel·la, tot menjant-la amb delícia, és "el caviar de bolonyes".
Només afegir que jo personalment que procuro seguir una dieta kosher substituiria aquesta mortadel·la per una de pollastre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se