Entrants de pernil dolç i/o salmó fumat variats

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de servir bonica.

Elaboració

Posarem els talls de pernil dolç (o de salmó fumat) estirats sobre d'una taula, i anirem omplint-los del que segueix, i els enrotllarem seguidament.
1.- Dos espàrrecs i una mica de maionesa.
2.- Dos espàrrecs i una mica de maionesa, i picada d'ametlles i avellanes (poca).
3.- Filets de cranc i salsa rosa.
4.- Filets de cranc, una tira de pebrot vermell i olives picades.
5.- Verduretes a taquets molt petitons i maionesa.
6.- Verduretes a taquets molt petitons, salsa rosa i picada d'ametlles i avellanes.
7.- Gambetes petitones, i salsa rosa.
8.- Gambetes petitones, ou dur trinxat i maionesa.
9.- Verduretes, ou dur, maionesa i cogombre trinxadet.
10.- Un espàrrec, verduretes i ou dur, amb una mica de salsa rosa.

45min

Notes

Podem decorar-ho amb fulles d'enciam o escarola pel voltant de la safata, o llimona talladeta a rodanxes, amb unes fulles de julivert a sobre de cada rodanxa.
Podem decorar també els rotllets de pernil dolç i/o salmó amb tiretes de pebrot vermell o mitges olives.
Aquesta recepta també es pot fer amb salmó fumat. També queden molt bons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se