Conill amb poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Rostirem el conill en una cassola, salarem, i quan estigui rosset, el treuren i reservarem.
A la mateixa cassola, hi posarem la ceba a talls finets, i quan comenci a enrossir, hi afegirem la poma tallada en trossets fins també. Tot prèviament salat.
Quan comenci a estar al punt, afegirem el vi ranci, afegirem el conill i les herbes, i deixarem que cogui uns minuts. Taparem la cassola, i estarà a punt de servir.

Notes

És un plat molt gustós, que podem servir tebi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se