Bacallà a la llauna
Categoria:
Peixos i mariscos
Ingredients
- 4 lloms de bacallà
- 4 grans dáll
- 1 cullerada de pebre vermell
- ½ got de vi blanc
- Julivert fresc picat
- Farina per arrebossar
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Elaboració
Dessaleu els lloms de bacallà i assequeu-los bé
Enfarineu-los i fregiu-los en oli dóliva abundant fins que estiguin lleugerament daurats.
Col.loqueu el peix en una font dálumini o llauna.
Escalfeu el forn a 200 C.
Retireu una mica d'oli d'haver fregit el bacallà i en una altra paella daurar amb aquest oli els alls tallats a làmines . Incorporeu-hi el pebre vermell, remeneu-ho i de seguida afegiu-hi el vi blanc. Deixeu coure uns minuts i aboqueu-ho damunt del bacallà.
Introduïu la llauna al forn durant 10 minuts aproximadament.
Serviu el plat ben calent amb una mica de julivert fresc picat pel damunt.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2758 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.