Arròs de tros amb conill i carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Cal una bona paella.

Elaboració

Cobrir la base de la paella amb oli i daurar els alls tallats per la meitat. Retirar i fregir les carxofes netes i tallades a làmines gruixudes. Retirar i daurar el conill ben trossejat. També es retira per començar el sofregit amb la ceba picada. Fer a foc mig i anar remenant fins que agafi color.
Seguidament els pebrots també picats. Remenar uns 3-4' i afegir el tomàquet rallat sense llavors. Mentre seguim remenant, 4-5' més, afegir-hi el pebre negre, el pebre vermell, la cúrcuma, la fulla de llorer i la sal.
Quan estigui ben lligat el sofregit abocar el conyac i deixar evaporar l'alcohol un parell de minuts. Afegir la carn, l'arròs i remenar bé 3-4'. Posar la branca de romaní i el brou calent. Coure uns 10', retirar el romaní i la fulla de llorer, alhora que s'afegeixen les carxofes. Corregir de sal si cal i deixar coure sense remenar fins consumir el brou, uns 4-5'.
Deixar reposar uns 10' i gaudir!

1h 30min

Notes

Si agrada, es poden afegir pèsols.
També, si es prefereix, es pot combinar el conill amb costelles de porc o pit de pollastre trossejat.
Si agrada, també es pot afegir una picada amb els alls fets a l'inici i el fetge del conill.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se