Pastís de Patata

Pastís de Patata inspirat amb La Causa peruana.

Categoria:
Típica de: Perú
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Preparem els ingredients:

- Bullim les patates amb la pell. Uns 40 minuts.
- Bullim 4 ous. 10 minuts.
- Obrim 3 o 4 llaunes de tonyina
- Tallem un cogombres petits avinagrats en trossos força petits.
- Fem una maionesa, o la comprem si no teniu temps.
- Escalibem uns pebrots vermells, o obrim una llauna.

Preparem el pastís:

- Un cop bullides les patates, encara calentes les pelem. I les posem en un
bol on les xafarem. Els hi posem mantega, pebre blanc, nou moscada i sal.
Posem les patates a la nevera, per a que s’endureixin una mica.
- Piquem els ous, les olives verdes (farcides) en tres trossos, la tonyina esmicolada
i el pebrot vermell escalibat en daus petits. Ho posem tot en un bol i ho barrejarem
amb una mica de maionesa.
Dintre d’un motlle, un cèrcol de llauna o plastic, millor transparent, posem una
capa de patata d’un centímetre i mig. A sobre hi posem una capa d’advocat de 3 o 4 milímetres,
i una capa de farcit, d’un centímetre.
Continuem amb una capa de patata, un centímetre i mig. Una capa d’advocats tallats en
un gruix de 3 o 4 milímetres i una capa de farcit de 1 cm i per acabar una altra capa de
patata de 1, 5 cms. Ho cobrim amb maionesa. I per sobre hi posem ou dur, ceba vermella
en juliana, olives negre, cebollí i algún tomàquet sherry i julivert i orenga.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se