Crema de cogombre, per els que no esl agrada el cogombre

Als que no els agrada el cogombre, com a mi, estic segur que aquesta crema els agradarà

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cogombres-
  • 1 seba grossa-
  • 2 yogurts grecs-
  • Un raig d'oli d'oliva-
  • Sal i pebre negre,
  • Un raig de vinagre de mòdena, al gust-
  • 8fulles de menta.

4 racions

Utensilis

Trituradora i paiella

Elaboració

Pelarem els cogombres i els tallarem amb rodanxes grosses.
De cada rodanxa en farem 4 talls, per treure les llavors i ho reservem.
Poxarem la seba, en una peiella, fins que quedi ben toba, sense enrossir.
Triturarem les fulles de menta.
A la trituradora hi fiquem el cogombre, la seba, els yogurs, el raig d'oli i la menta, la sal i pebre i el raig de vinagre i triturarem, fins que quedi ben fi.
Retocarem de sal, pebre i vinagre, segons ens agradi.
Ho posem a la nevera i millor servir l'endemà, perquè el servirem ben fresc.

30min

Notes

Espero que us agradi, ja em direu


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: