Conill amb cervesa
Categoria:
Carns
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 Conill de 1,5 kg aproximadament
- 2 Cebes tendres
- ½ pebrot vermell
- 1 Cullerada de farina
- 1 Vas d'aigua
- 1 Cervesa
- 4 Dents d'all
- 200 gr. De xampinyons
- 1 Vas de salsa de tomàquet
- Unes branquetes de farigola
- Julivert picat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
4 racions
Utensilis
1 Vas
1 Cullera
1 Cassola
1 Ganivet
1 Paella
Elaboració
Trossegeu el conill, un cop net, salpebreu-lo i guardeu els fetges. Piqueu les cebes i el pebrot. Coeu-ho lleugerament en una cassola amb oli. Afegiu-hi 2 dents d'all i sal. Condimenteu-ho amb la farigola. Quan estigui ben cuit, afegiu-hi els trossos de conill i els fetges i deixeu-ho ofegar.
Incorporeu-hi la farina i espereu fins que s'ofegui tot bé. Mulleu-ho amb la salsa de tomàquet, la cervesa i l'aigua. Barregeu-ho tot bé i deixeu-ho coure a foc lent durant uns 35 minuts o fins que el conill estigui tendre.
Trossegeu els xampinyons, ja nets, i salteu-los en una paella amb un raget d'oli i 2 dents d'all tallats a làmines i empolvoreu-ho amb julivert picat. Serviu el guisat de conill amb el saltat de xampinyons per sobre.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2031 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.