Vermicelli d'arròs amb gambes, bolets i verduretes
Categoria:
Recepta per wok
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vermicelli d’arròs 300gr.
- Gambetes pelades 150gr.
- Musclos 8 unit.
- Shitake 30gr.
- 1 ceba
- Espàrrecs verds, mig manat
- Salsa agredolça
Elaboració
Deixem en remull 2 horetes el shitake abans de cuinar.
· Saltegem els bolets tallats a mides regulars per tots, i quan hagin daurat bé els aparquem a part.
· A la mateixa paella amb un rajolinet d’oli, hi daurem lleugerament les gambes pelades amb un toc de sal, els musclos tallats en tres, i reservem.
· Sofregim la ceba juliana que ens quedi transparent i la guardem.
· Tallem a rodelles els espàrrecs menys les puntes i els daurem a la paella on havíem marcat les gambetes.
· Hi afegim els bolets, les puntes dels espàrrecs, les gambetes, els musclos, la ceba, una mica d’aigua i pugem el foc que ens agafi la mateixa temperatura per tot arreu, hi afegim dos cullerades de salsa agredolça.
· Fregim els fideus d’arròs i els eixuguem amb paper absorvent, els emplatem i hi posem una mica del saltejat per sobre.
Notes
Una altre forma de coure aquests fideus és bullir-los amb aigua i sal durant 3 o 5 minuts, o deixar-los en remull perquè s’hidratin amb aigua calenta/tèbia.
Comparteix aquesta recepta: