Bacallà amb camagrocs a la fregidora d'aire

Una forma de fer el típic filet de bacallà, que quedi cruixent i gustós.

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem el bacallà en tires transversals d'un dit.
Piquem una mica de julivert i el posem per sobre i hi afegim l'all en pols.
Els posem a la fregidora d'aire.
Transcorreguts 6 minuts, ho remenem i hi afegim els camagrocs.
Passats 6 minuts més, tornem a remenar, i hi afegim una mica de pell de taronja ratllada per sobre, o si no ens agrada trobar-ho en boca, un bon troç de pell de taronja d'una peça, evitant la part blanca. I ho deixarem coure 6 minuts més, fins al final del temps establert.

18min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se