Espigalls saltats amb cansalada, panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola gran de terrissa
Un cassó de mida mitjana
Un colador mitjà
Una escorredora
Una cullera de fusta
Una cassola fonda metal.lica

Elaboració

Primerament en una cassola fonda posem: aigua, una mica de sal, un brot de julivert, els espigalls i deixem que coguin i quan veiem que ja són cuits, els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, posem: els pinyons i les panses, i deixem que s'escaldin durant cinc minuts, i tot se guit els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada juntament amb la cansalada tallada a trossos menuts.
Quan tant la ceba com la cansalada ja estan ben fregies, hi afegim: els pinyons, les panses i els espigalls,
hi donem unes voltes amb la cullera de fusta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt
uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula en plats individuals.

1h 30min

Notes

Si ja no és temps d'espigalls, també ho podem fer amb espinacs, i així la podrem fer durant tot l'any.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se