Espigalls saltats amb cansalada, panses i pinyons
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams d'espigalls
- 50 grams de pinyons
- 50 grams de panses de Corint
- Tres talls de cansalada de panxeta
- Una ceba tendra picada
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal
- Un brot de julivert fresc
Utensilis
Una cassola gran de terrissa
Un cassó de mida mitjana
Un colador mitjà
Una escorredora
Una cullera de fusta
Una cassola fonda metal.lica
Elaboració
Primerament en una cassola fonda posem: aigua, una mica de sal, un brot de julivert, els espigalls i deixem que coguin i quan veiem que ja són cuits, els escorrem i els reservem.
A part, en un cassó amb aigua bullint, posem: els pinyons i les panses, i deixem que s'escaldin durant cinc minuts, i tot se guit els reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada juntament amb la cansalada tallada a trossos menuts.
Quan tant la ceba com la cansalada ja estan ben fregies, hi afegim: els pinyons, les panses i els espigalls,
hi donem unes voltes amb la cullera de fusta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot el conjunt
uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula en plats individuals.
Notes
Si ja no és temps d'espigalls, també ho podem fer amb espinacs, i així la podrem fer durant tot l'any.
Comparteix aquesta recepta: