Còctel de llagostins

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Copes de vidre boniques, o safata fonda per a fer una corona.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb aigua i sal, i quan bulli, posarem els llagostins un minut. Els colarem i refredarem sota l'aigua de l'aixeta i hi afegirem una glaçons, per tal que quedin ben rosadets.
Els reservarem.
En unes copes de vidre grans, posarem l'enciam fet a trossets petitons, prèviament salat, i les gambetes petitones a sobre, que haurem també bullit d'antuvi poca estona.
Hi afegirem la salsa rosa i per tot el voltant, hi posarem els llagostins (mig dins i mig fora de la copa). Ho decorarem amb una fulleta de menta al mig de la copa.
Ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho.

45min

Notes

Ho servirem molt fred, en corona, tal i com està a la fotografia, o en copes individuals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se