Tonyina amb salsa de soja
Ingredients
- 1 tall de tonyina al gust
- oli d'oliva (segons la mida del tall)
- 3 cullerades (sopa) de salsa de soja
- flor de sal i pebre
Elaboració
Per la qüestió del perill de tenir anisakis present en el tall de tonyina, jo ho combateixo de dues maneres: o bé congelo el peix i el torno a descongelar, o bé el deixo en remull de vinagre de poma uns 10 minuts i ja l'utilitzo.
Posem la paella al foc perquè s'escalfi i estigui ben calenta.
Quan sigui així posarem la tonyina que es faci pels quatres costats amb una mica d'oli d'oliva. No massa, només que no es fregeixi el peix. Ha de quedar com fet a la plantxa. Si ho fem sense oli queda molt eixut.
Un cop que veiem que ja està feta (el que quedi més o menys crua dependrà de com ens agradi) hi aboquem la salsa de soja i fem tomb i tomb pels quatre costats. I al plat.
Les quantitats d'oli d'oliva i salsa de soja dependrà del gust de cadascú, així com la sal i el pebre.
Notes
Aquest cop l'he servit amb la quinoa que em va sobrar d'ahir. Podeu creure que està divina.
Comparteix aquesta recepta: