Sarsuela

Categoria:

Ingredients

La picada:

El sofregit:

4 racions

Utensilis

Una cassola una mica fonda, un morter,un cassó gros i una cullera de fusta.

Elaboració

Primer de tot obrim els musclos al vapor i els reservem; obrim també les cloïsses al vapor i les reservem.
Preparem el peix rentat i ben escorregut; el salpebrem i posem una paella al foc amb oli; fregim el peix i  el reservem.
Després fregim a la mateixa paella i oli fregim la  gamba i l'escamarla i o reservem també.
Preparem una cassola a part, sempre fora del foc, de moment. Posem en aquesta cassola fora del foc, el peix, les gambes, els escamarlans, els musclos i les cloïsses.
A la paella que hem fregit tot això, fem un sofregit amb ceba, tomata i all, tot ben picat.
Un cop fet el sofregit i ben confitat, afegim conyac, empolvorem amb farina i afegim  fumet de peix al sofregit i  deixem reduir uns deu minuts.
Un cop passat aquest temps, afegim tot el preparat de la paella a la cassola que tenim el peix i marisc.
Escalfem el forn a 200 graus i mentrestant fem la picada, amb els ingredients abans esmentats; tots ben picats i ens ha de quedar una pasta que desmarxarem amb una mica de fumet i afegirem seguidament a la cassola.
Sacsejarem la cassola perquè es barregi tot i posarem al forn.
Fem coure uns minuts i ja estarà a punt.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se