Salsa italiana de tomaca

Categoria:
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Es trixa ben petitet: la ceba, els alls, el pebrot, la pastenaga i els xampinyons.
Començar sofregint la ceba, el pebrot i la pastanaga amb la fulla de llorer.
Als 15 minuts, afegir els alls, la tomaca i els xampinyons. Remenar-ho bé uns minuts i afegir el vi, sal i pebre.
Deixar-ho coure a foc LENTÍSSIM durant una hora i mitja.

1h 40min

Notes

Per acompanyar la pasta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se