Salsa de romesco

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Posar el pebrot o les nyores en remull en aigua calenta perque s'estovi.
Mentres, triturar ametlles, avellanes i galetes (a mà o a la picadora)
En un recipient fondo, posar la picada, els alls,la carn del pebrot i el julivert ben trinxat.
Remenar bé. Afegir vinagra i sal al gust.Afegir l'oli i triturar-ho tot amb la vareta fins que quedi una salsa espessa i homogènea.

30min

Notes

Aquesta salsa pot servir com a fons de guisats tant de carn com de peix.
És ideal pels calçots. Animeu-vos a fer-la ara que és temps de calçotades.
També és ideal per fer escarola amb romesco o xató.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se