Crema de verdures amb cruixent de bacon i porro

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar una olla al foc amb 2 l d'aigua, una culleradeta de sal i la fulla de llorer.
Tallar el porro a rodanxes ben fines i sofregir-lo en una paella en oli fins que quedi ben ros, sense que es cremi, reservar.
Tallar el beicon petit i fregir-lo en aquest oli fins que quedi cruixent, reservar.
Pelar les verdures, rentar-les i trosejar-les (menys l'apit que es posa sencer)Posar-les a l'olla quan l'aigua bulli i deixar-ho coure fins que les verdures estiguin ben cuites.
Retirar el llorer i l'apit.
Posar les verdures i part del brou en un recipient fondo i triturar-ho tot fins que quedi una pasta homogènea. Podeu afegir brou fins que quedi espès al vostre gust.
Al emplatar, adornar amb el beicon i el porro reservats.

1h

Notes

Si no us agrada el cruixent o no en podeu menjar, ho podeu substituir per cuadradets de pa torrar o fregit


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se