Bescuit de xocolata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

En un bol posem els ous , el sucre i ho barregem tot.
Poc a poc afegim la resta d’ingredients amb la mida del iogurt que hem ficat a l’altre barreja .
Afegim 3 mides de farina tamisada amb el llevat , engrassem un motlle amb mantega.
Fiquem la barreja a dins el motlle i el posem al forn, que s’ha d’escalfar a 180º graus durant 45minuts aproximadament, a temperatura mitjana.
Finalment quan estigui, traiem del forn el pastis i el deixem refredar .
Podem decorar el pastis amb xocolata desfeta i el fiquem a la nevera una hora.
I servim al gust.

45min

Notes

Millor si fiquem a la nevera una hora i servim fred
Bon profit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se