Bescuit de xocolata
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 ous
- 1 iogurt natural
- Oli de girasol
- Ratlladura de limona
- Cacao en pols
- Farina
- 1 sobre de llevat
Elaboració
En un bol posem els ous , el sucre i ho barregem tot.
Poc a poc afegim la resta d’ingredients amb la mida del iogurt que hem ficat a l’altre barreja .
Afegim 3 mides de farina tamisada amb el llevat , engrassem un motlle amb mantega.
Fiquem la barreja a dins el motlle i el posem al forn, que s’ha d’escalfar a 180º graus durant 45minuts aproximadament, a temperatura mitjana.
Finalment quan estigui, traiem del forn el pastis i el deixem refredar .
Podem decorar el pastis amb xocolata desfeta i el fiquem a la nevera una hora.
I servim al gust.
Notes
Millor si fiquem a la nevera una hora i servim fred
Bon profit.
Comparteix aquesta recepta: