Rollo de pomes nous i panses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Amanir les panses amb rom durant 30 minuts. Pelar las pomes, ratllar-les per la part grossa del ratllador, i ruixar-les amb bastant suc de llimona. Esmicolar el pa i fregir amb la meitat de la mantega.
Barrejar las pomes ratllades amb el pa, les nous trossejades, las panses escorregudes, el sucre i la canyella.
Desenrotllar la làmina de pasta damunt la bandeja del forn; posar el mig de la pasta la mescla
anterior i formar un rotlle.
Pintar amb ou batut i coure al forn fort fins que estigui daurat.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se