Perdiu a l'agridolç

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola de terrissa.

Elaboració

Es posa la cassola de terrissa al foc.
S'hi tira l'oli.
Es posa la perdiu trossejada amb sal, i es deixa rossejar.
Es tira la ceba laminada i es deixa que faci xup-xup amb el vi ranci.
Posem el vinagre i el deixem fins que se'l begui.
I finalment s'hi tira el sucre que haurem cremat amb una paella i es continua remenant durant uns tres minuts.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se