Suquet de cues de rap

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enfarinar les cuetes de rap, fregir-les i reservar-les.
Pelar les patates i deixar-les dins d'aigua perque no es tornin fosques.
Trinxar la ceba, el porro, la pastenaga, la tomaca i els alls. Fer un sofregit a foc lent amb la ceba, el porro,la pastenaga i les fulles de llorer senceres. Quan estigui daurat, afegir els alls i el julivert trinxats molt petits, les patates escantonades i el vi. Deixar reduïr una mica. Incorporar les cuetes de rap i el fumet de peix. Salpebar al gust. Deixar-ho coure a foc lent fins que les patates estiguin toves.

35min

Notes

Per qui ho vulgui més picant, al final de la cocció, es pot afegir 2 cullerades d'all-i-oli negat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se