Llenguados a la taronja

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella i una safata de servir bonica.

Elaboració

Una vegada nets d'ambdues pells els llenguados, els salarem, i ruixarem de llimona, els enfarinarem i fregirem en una paella, (abans de fregir-los els espolsarem per tal que deixin anar la farina que sobra) i una vegada fregits i rossets, els reservarem.
Pelarem les taronges i una la farem a rondanxes.
L'altra, li treurem tot el suc, i el reservarem.
Passarem les rodanxes de taronja per una paella amb mantega, per enrossir-les, i una vegada fetes, les ruixarem amb el suc de l'altra taronja que hem reservat.
Posarem els llenguados en una safata de forn, i hi afegirem les rodanxes de taronja i el seu suquet.
Cinc minuts abans de servir-lo, ho posarem al forn i els servirem amb la mateixa safata.

Notes

És un plat que hem de servir molt calent.
És molt pràctic, perquè sempre tothom es menja el peix acabat de fer i calent.
L'adornarem amb paladures de taronja formant el dibuix que volguem.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se