Fideus d'arròs amb salsa de soja

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullirem els fideus segons ho marca el fabricant. Els escorrerem i reservarem.
En el wok hi posarem l'oli d'oliva i saltajarem les verdures tallades a tires i els xampinyons.
Les farem fins que estiguin al punt. Salpebrem i afegim la salsa de soja.
Dos remanades i afegim els fideus. Dos remades més i a servir.

20min

Notes

Aquests fideus són molts digestius i servits amb verduretes queden molt bons. Avui els he fet per acompanyar la carn que he fet al forn.
Ahir per la tarda la meva néta i jo vam fer magdalenes i ens ho vam passar d'allò més bé. Que els petits estiguin per la cuina els ajuda a valorar i aprendre d'allò que mengen.
Aquests moments són els que ens emportem de la vida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se