Crema de cacau casolana

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

12 racions

Elaboració

Amb la gerra de la Thermomix ben seca posarem les avellanes i el sucre, polvoritzant 20 segons a velocitat 5-7-9-10.
Afegirem les xocolates trossejats, i tornarem fer el mateix procés que amb les avellanes.
Ara posarem la llet i l'oli, programarem 7 minuts, velocitat 5 temperatura 50º.
ara ja la podem envasar i un cop freda la mantindrem a la nevera.
La veritat és que a casa agrada més que les que es poden comprar a qualsevol botiga.

10min

Notes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se