Magdalenes
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 ous
- 315g de farina
- 200g sucre moreno
- 3/4 de vas d'oli de gira-sol
- Tres cullerades de mel
- Lleva-dura de reposteria,10g
- Ratlladura de taronja
- 90 ml de llet
Utensilis
Motlles de magdalenes,
Elaboració
Primer batem els ous i el sucre fins a blanqueja'ls,després s'afegeix l'oli, la mel,la llet i la ratlladura de taronja,després s'afegeix la farina tamisada amb el llevat,es barreja suaument i es tape amb un film,i es deixe a la nevera fins a l'endemà.
Omplirem els molles de les magdalenes,i les posarem al forn,a 250 graus,un cop calen afluixarem,a una mica mengs de 200.
Notes
Jo els motlles de paper perquè no quedin esboque-rats,els poso dins de flameres d'alumini.un cop tretes del forn els retiro i els guardo per un altra vegada.
Comparteix aquesta recepta: