Magdalenes

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Motlles de magdalenes,

Elaboració

Primer batem els ous i el sucre fins a blanqueja'ls,després s'afegeix l'oli, la mel,la llet i la ratlladura de taronja,després s'afegeix la farina tamisada amb el llevat,es barreja suaument i es tape amb un film,i es deixe a la nevera fins a l'endemà.
Omplirem els molles de les magdalenes,i les posarem al forn,a 250 graus,un cop calen afluixarem,a una mica mengs de 200.

30min

Notes

Jo els motlles de paper perquè no quedin esboque-rats,els poso dins de flameres d'alumini.un cop tretes del forn els retiro i els guardo per un altra vegada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se