Pastís de puré de patata i carn

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir (a foc baixet) la ceba picada fina junt amb la pastanaga ratllada i la dent d'all també ben picadeta.
Quan el sofregit ja comença a estar a punt, afegir-hi la carn picada prèviament salada i amb pebre mòlt. (A casa hi posem la carn d'una botifarra, de manera que no hem d'afegir ni sal ni pebre).
Anar remenant contínuament i esmicolant a trossets ben petits la carn. Quan comença a rossejar, afegir-hi el tomàquet triturat (o tomàquet fregit) i, si es vol, el paté.
A part, mentre el sofregit va fent xup-xup, hem fet, seguint les instruccions del fabricant, el puré de patata. (Si us agrada més fer-lo casolà, encara millor, però amb puré preparat també queda bé)
Quan tan el puré com el sofregit són fets, barrejar-ho tot, emplatar i servir (amb un xic de formatge ratllat per sobre, si voleu).

30min

Notes

També es pot servir fent (en un atuell de forn), capes de puré i de sofregit, sense barrejar-los, i un cop fet el pastís, gratinar-lo amb formatge ratllat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se