Macarrons...mmmmmmm

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem i posem en remull els moixernons pq agafin textura.
Barregem els dos trinxats amb el gra d'all i una mica de julivert i es deixa reposar un quart d'hora. Després, piquem una ceba i ho aboquem a una cassola amb oli prèviament escalfant-se a un foc mig, hi afegim el vi i quan s'evapora baixem el foc. Posem a bullir els macarrons amb sal, oli i una mica de llorer.
Llavors a la carn hi afegim el tomàquet, la sal i una mica de sucre per treure l'amargor del tomàquet. Quan la carn ja estigui cuita i tingui el color pres i el tomàquet estigui reduït hi tirem les puntes de pernil i els moixernons.
Posem el formatge i unes tires de mantega per fondre-ho quan ho gratinem...
Boníssim, sempre queden diferents però molt bons

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se