Ous a la Mimosa
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 ous
- Sal
- 200 grams de tonyina
- Maonesa
4 racions
Utensilis
Olla per bullir els ous.
Un ratllador per ratllar el rovell
Elaboració
Posem els ous a bullir com a deu minuts i quan estan cuits, els treiem del foc i els deixem refredar, els pelem els partim per la meitat i els posem en una bandeja, deixarem uns quants rovells d'ous dels partits per la meitat per fer el guarniment.
Posarem els rovells d'ous esmicolats junt amb la tonyina i dues o tres cullerades de maonesa, i ho barregem tot junt i ho posem dintre de la meitat dels ous, i quan estan tots plens els hi posarem una escampada de maonesa pel damunt, agafarem el ratllador i les parts que hem deixat dels rovells d'ous i ho rallarem pel damunt dels altres ous que hem posat a la platera amb la maonesa, i per això se'ls hi diuen ous a la mimosa, és molt fàcil de fer.
30min
Etiquetes: Ous farcits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3840 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.