Trufes casolanes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150g de melindros una mica secs o galetes Maria.
  • 100g de xocolata en pols.
  • 50 g de mantega.
  • L cullerada gran de conyac.
  • Sucre glaç.
  • 30 motlles de paper arrissat.

5 racions

Elaboració

Tritureu les galetes o els melindros.
Barregeu la pasta triturada amb la xocolata,el conyaci la mantega fosa.
Feu les boletes de les trufes amb la pasta.
Després les paseu pel sucre glaç i les poseu en motlles de paper.
Finalment les deixeu a la nevera per servir-les molt fredes.

30min

Notes

Les trufes les podeu congelar.
També es pot posar xocolata en pols per sobre i no posar sucre glaç.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2548 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: