Dolços de pastanaga i coco

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

Es barregen els ingredients i es fan boletes. Després les arrebossem en coco més gruixut.
Posem un clau d'olor per cada boleta perquè li dona un perfum i gust diferent.
La meva mare triturava la pastanaga amb el passapuré. Jo l'he fet amb la thermomix.

20min

Notes

Aquesta recepta és la de les 3 proporcions. Sempre es fa a parts iguals el coco, el sucre i la pastanaga bullida. Es va posar de moda fa uns 30 anys i no faltava en cap festa familiar.
No embafa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se