Flam de café
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 got de cafè
- 1 got d'aigua
- 1 litre de nata per montar
- 1 paquet de flam Royal per 8 racions
- 5 cullerades de sucre
6 racions
Elaboració
En un bol barrejar tots els ingredients.
Es posa en un cassó al foc que bulli 5 minuts.
Després s'aboca en un motllo rectangular de mida gran,que ja estarà untat amb sucre cremat.
20min
Notes
El flam queda molt millor si es prepara 24 hores abans.
El postre es molt fàcil de preparar i es boníssim.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.