Rostit de vedella a la taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

Amb el ganivet fes unes incisions petites a la carn i posa als alls dintre. Tot seguit coloca la carn en una bandeja per anar al forn salpebra i posarem la branqueta de romer damunt.
Tirar l'aigua el tombant de la carn i cou-la durant 15 minuts a forn fort (200º) desprès baixa el foc i continua la cocció durant una hora i quart més.
Passat aquest temps incorpora el suc de taronja i el suc de la cocció de la carn i deixa-ho coure durant 30 minuts més.
Per servir tallar la carn a rodanxes. Tirarem la salsa per damunt de la carn i l'adornarem amb les rodanxes de taronja.
Servirem la resta de la salsa en una salsera.
També es pot servir la carn freda acompanyada amb una amanida variada.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se