Truita amb suc d'espinacs i de fesols
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: hivern
Ingredients
- 200 grams de fesols bullits i escorreguts
- 1 kg d'espinacs bullits
- 4 grans d'alls
- Farina
- Oli
- Sal
- 2 tomàquets
- 1 cullerada de pebre vermell per donar-li color
Per la picada:
- Ametles torrades
- Julivert
- Pa fregit
4 racions
Elaboració
Posarem a fregir els espinacs amb una paella gran, una vegada estan al punt els canviarem a una pella més petita i farem una truita amb els espinacs i els fesols amb els ous.
Feu el sofregit amb els alls trinxats en una cassola de fang, poseu-hi farina afegir-hi els tomàquets i el pebre vermell.
Tot seguit abocar-hi l'aigua i que bulli uns 10 minuts.
Posar-hi la truita tallada en 4 trossos i que bulli 10 minuts.
Tirar la picada i deixar bullí 10 minuts més.
45min
Notes
Si ve de gust hi podeu posar ous durs partits pel mig
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.