Arròs amb peix i formatge
Ingredients
- 300 g. d'arròs
- 160 g. de peix (jo he fet servir 5 ventresques de lluç)
- 100 g. de formatge (jo he fet servir formatge tendre)
- 1/2 got de caldo de pollastre
- aigua
- oli
Utensilis
Batedora
Elaboració
1. Posar 1 cullerada d'oli en una paella gran i encendre el foc al màxim.
2. Afegir l'arròs i un got d'aigua, i tambe 3 de les ventresques de peix (96 g.) tallats a trocets.
3. Anar remenant i afegint aigua. Afegir el formatge (menys 1 trocet petit).
4. Triturar els altres 2 troços de peix, 1 trocet de formatge i 1/3 de got d'aigua, amb la batedora.
Aquesta mescla coure-la en una paella petita i després afegir-ho a l'arròs.
5. Deixar coure a foc mig fins que estigui del tot cuit.
6. Servir
Notes
Servir calent
Comparteix aquesta recepta: