Pasta amb tomàquet sec
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4OO gr. d'espaguetti d’all i julivert, d'alfàbrega o picants.
- 100 gr. de tomàquet sec
- unes quantes olives negres d’Aragó, tallades sense pinyol
- un gra d’all o (millor encara) uns quants alls tendres
- 50 gr. de parmesà ratllat
- oli
4 racions
Elaboració
- Poseu els tomàquets en aigua calenta un parell d’hores i els talleu ben petits.
- En una paella, fregiu els talls de tomàquet. Afegiu-hi l’all tallat ben petit i el daureu una mica. Amb el foc apagat, afegiu les olives.
- Feu coure la pasta amb poca sal, “al dente”. Escorreu-la.
- Barregeu tot el que tenim a la paella amb la pasta. Al plat, ja ens hi posarem el formatge, qui el vulgi. Bon profit!
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6947 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.