Salsa de tàperes per plats de peix
Categoria:
Salses
Recepta per microones
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- el suc d'una llimona
- 50 gr. de tàperes
- 50 gr. de mantega
- 10 gr. de farina
- 225 ml. de fumet peix o aigua
- 1 cl. de suc de l'aigua de les tàperes.
Elaboració
-En un bol de vidre hi posem tots els ingredients i ho tapem amb paper transparent.
-Ho posem entre 6 i 9 minuts al microones, a la màxima potència.
-Destapem, remenem i rectifiquem de sal (compte perquè les tàperes ja són força potents!)
-Amb la salsa (calenta), cobrim el peix (que podem haver cuinat a la planxa, al vapor, enfarinat i fregit, etc.)
15min
Notes
Aquesta salsa és ideal per acompanyar un llobarro o llenguado, entre d'altres.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3499 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.