Arròs de conill

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola i una picadora.

Elaboració

Trossejarem el conill a talls petits, i juntament amb la costella que també tindrem talladeta, ho salpebrarem i ho posarem al foc en una cassola amb oli. Ho enrossirem bé, i ho flamejarem amb el conyac. Ho reservarem.
A la mateixa cassola, hi posarem la ceba triturada, i quan sigui transparent, hi afegirem la tomaca també triturada, amb un polsim de sucre per tal que perdi l'acidesa.
Farem les carxofes a octaus, i també els hi posarem.
Quan estigui tot ben rosset, hi afegirem la carn de conill i porc,el pebre vermell i ho barrejarem uns minuts.
Hi afegirem l'arròs, i també el sofregirem una estona.
Hi tirarem també els pesolets, l'all i julivert, i quan estigui tot barrejat, hi posarem l'aigua, i ho deixarem coure durant uns vint minuts.

45min

Notes

Podem acompanyar-ho amb una amanida verda enmig de la taula, amb tomaca, ceba, i olives negres i verdes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se