Floreta d'Extremadura

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Extremadura
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Utensilis

Paella fonda, motlle de ferro

Elaboració

Es poeta tot fins aconseguir una barreja lleugera.
Posar abundant oli de gira-sol en una paella fonda i ficar el motlle fins que aquest ben calent.
Treure el motlle i ficar-lo a la barreja fins a 2mm per sota de la vora perquè es enlairament bé tornar a ficar a la paella fins que es enlairament.
Quan estiguin daurades treure-les de la paella, escórrer i posar-los sucre o mel.
Elaboració de la mel:
Coure meitat de mel i meitat d'aigua.

1h

Notes

Estan boníssimes


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se